.
U/9
Det var nogle stærke hold , den første kamp var mod Ørslev, det blev 0-1, vi havde bolden mest, men kunne ikke ramme målet, så mødte vi Suså IF 1 der tabte vi 3-0, 
den sidste kamp var mod Rishøj , der fik vi et poin, ved at spille 1-1 , det var ikke nok til at gå vider, med på var Mikkel- Peter - Simon C - Mads - Rasmus og Andreas H.
U/8
Den første kamp var mod FC Storebælt, det blev 5-0 til os. Så var de mester, men der var gode hold med, så mødte vi Næstved IF 1 de var gode, så de vandt 5-0, den næste kamp var KB hold B 1 FCK, der gik det lidt beder, der tabte vi kun 4-1, så var det den sidste kamp, det var mod Nyråd IF , den vandt vi 2-0, de to hold vi tabte til var i finalen. Vinder i 2001 var KB1 FCK nr. 2 blev Næstved 1 nr. 3 KB2 FCK og nr. 4 Vordingborg.
U8 lærte meget, det var nogle hold der gik til den.
Med på holdet var Emil - Frederik - Anton - Simon P - Christian og Lasse.
Det var det sidste indestævne for den gang. Vi siger tak for en god vinter. Når i starter udendørs er det Casper Hagen der træner i stedet for Henning Danholt, som skal op til U10-U11.
Med venlig Hilsen
Torben Nielsen - Henning Danholt
.
.
.
.
...
.
..
 
..
.
...
 
Info
Holdene
Resultater
Ungdomsråd
Fotoalbum
Trænerne
Kontakt
Home

 

 
 
Opdateret: 10-03-09.
 
 
 
 
 
Micro.    
 
U9 - U8 har været til stævne i Minihallen i Ørslev.

U9 var i pulje med Rishøj IF - Ørslev GIF- og Suså IF 1. U8 var i pulje med Nyråd IF - FC Storebælt og KB hold 1 et FC København hold og Næstved 1. Læs mere længere nede på siden....